FDI-kongress i India

New Dehli er vertsby for årets FDI-kongress, som finner sted i tiden 10.–13. september. Er du medlem av NTF, er du også FDI-medlem. Har du ikke vært med før, så er kanskje nettopp 2004 det rette året for å debutere på denne spennende kongressen. Sammen med de mer erfarne «traverne» selvsagt! Det er moro å lære og oppleve noe nytt i fellesskap.

Som ved vårt eget landsmøte har også FDI funnet ut at det kan være greit å «tjuvstarte» med forkurs. Torsdag 9. september tilbys derfor seks forskjellige kurs til tannleger som vil ha med seg mest mulig av faget. Selve fagprogrammet starter på fredag 10. september og varer til og med mandag 13. Noe for enhver smak ser det ut til å være alle de fire kongressdagene. I programmet finnes et bredt spekter av faglige tema som presenteres av foredragsholdere fra et like bredspektret utvalg av nasjoner.

Kongressen foregår i Pragati Maidan Conference Centre i New Delhi. Her arrangeres også en stor dentalutstilling, med et omfattende utvalg av utstyr, varer og tjenester. Selv om det smerter oss å innrømme det – og uten forkleinelse for oss selv – så blir faktisk vår hjemlige Nordental som en dverg å regne i sammenlikning. Utstillingen er åpen fredag til søndag kl. 0900 – 1800 og mandag kl. 0900 – 1400.

Det spennende med FDI-kongressen er ikke nødvendigvis det du får med deg av nytt faglig stoff. Men du lærer gjerne å se tingene på nye måter, og dessuten at det kan være atskillig flere og andre veier til målet enn det du har gått rundt og trodd. I tillegg er muligheten stor for å bli påvirket av andre kulturers syn på odontologien i sin helhet og dermed til å få et både bredere og bedre perspektiv på egen virksomhet. Det er i seg selv en ganske spennende og nyttig øvelse som langt på vei berettiger deltakelse på noe så eksotisk som en tannlegekongress i India!

Påmelding

FDI har tilrettelagt for online påmelding til kongressen fra sitt nettsted www.fdiworldental.org Velg «Congress & Meetings», deretter «2004 – New Dehli». Her finnes også mer informasjon om blant annet fagprogrammet og det sosiale programmet. Påmelding kan også sendes per post til FDIs hovedkontor i Frankrike. Dersom du ønsker å få program med skjema tilsendt i posten, kan du kontakte NTFs sekretariat på e-post tannlegeforeningen@tannlegeforeningen.no eller på telefaks 22 55 11 09.

Fristen for å forhåndsregistrere seg til kongressen er 1. august. Etter dette tidspunkt må påmelding gjøres «onsite» i New Dehli, noe som er fullt mulig. Som tidligere annonsert på NTFs nettsted og i Tidende ville påmeldinger med innbetaling mottatt av FDI før 1. mai bli belønnet med en rabatt.

Reisemuligheter

NTFs samarbeidspartner på reisebyråsiden, Bennett BTI Nordic, tilbyr et reiseopplegg for kongressdeltakere. De har også laget en «post-congress» tur som ser både fristende og spennende ut. For nærmere informasjon og eventuelt bestilling, ta kontakt med Eva Holstad i BTI Nordic på telefon 23 35 36 67, telefaks 22 20 23 80 eller e-post eva.holstad@btinordic.com. Sjekk også gjerne på nettet på www.bennettbti.com